Klausmann Viktor megmentette egy nő életét

Forrás: RTLKLUB -
életmentés fuldokló Klausmann Viktor vízimentő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szerencsekerék egykori műsorvezetőjéről kevesen tudják, hogy vízimentőként is dolgozik. Már régóta megvan a képesítése, de most először kellett komolyan bevetnie magát. Egy fuldokló nőt mentett ki a strandjáról.

Klausmann Viktor gyakran áll be a strandján vízimentőnek, de eddig csak kisebb esetekkel volt dolga. Azonban nem is olyan rég komolyan be kellett vetnie magát, ugyanis egy nő elmerült, mialatt ő teljesített szolgálatot.

Forrás: RTLKLUB

Az egykori műsorvezető 11 évvel ezelőtt szerzett vízimentői végzettséget, és gyakran be is áll strandján ügyelőnek, ha valamelyik munkatársa éppen szabadságon van. Így volt ez szerdán is. "Kémleltem a vizet, és megtörtént az, amire nem azt mondom, hogy vártam, mert ilyenre nem szabad várni, de életemben először bevethettem a szaktudásomat a vízben is.

Egy 54 éves asszony merült el a mélybe.

Olyannyira dolgozott bennem az adrenalin, hogy még én is elcsodálkoztam azon, hogy felidézni sem tudtam a történteket vagy azt, hogy milyen gyorsan úsztam. Mechanikusan járt az agyam,

azt csináltam, amit tanítottak.

Szerencsénk volt, mert a hölgy kiköhögött minden vizet magából, az alatt a 30 méter alatt, amíg háton kihúztam a tóból. Sokkos állapotba került, de az ijedtségen kívül más baja nem lett, így mentőt sem kellett hívnunk" - árulta el a Borsnak Klausmann Viktor. Hozátette, órákig megfigyelés alatt tartották a nőt, aki az eset után még a Facebookon is megköszönte életét az egykori műsorvezetőnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.