Borul a bili: miatta áll a bál Beyonce háza táján?

Forrás: AFP/Al Bello -
balhé Beyonce Jay Z
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben felmerült egy nő neve, aki könnyen lehet, hogy sok galibát okozott Beyonce életében. 

Pár napja Damon Dash amerikai producer és színész gyávának nevezte Beyonce-t és Jay Z-t, amiért hagyták, hogy exneje, Rachel Roy támadások kereszttüzébe kerüljön.

Forrás: AFP/Al Bello

Beyonce Lemonade című albumán ugyanis szerepel egy bizonyos Becky, akivel állatólag csalta őt a férje, és az a pletyka indult útjára, hogy ez a nő, akire Beyonce féltékeny, nem más, mint a divattervező Rachel Roy.

A balhé után a nőnek feltörték az e-mailjeit, és megváltoztatták a telefonszámát is. A nő exe, Damon azonban most a sztárpárt hibáztatja volt felesége kálváriájáért, és azt kérdezi, miért nem álltak ki a nyilvánosság elé és mondták el, mi az igazság.

Rachel Roy Forrás: Instagram/rachelroy

Ráadásul a nő két lányát is sok inzultus érte a közösségi oldalukon a botrány óta. Az viszont állatólag igaz, hogy Rachel és Jay Z korábban együtt jártak, sőt, bennfenntesek szerint valami biztosan van a dologban, mert állítólag pár éve a MET Gála után Beyonce és Solange Knowles is a nő miatt kaptak hajba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.