Ilyen idő lesz a hétvégén - Gondoltad volna?

zivatar meleg időjárás zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész héten a munkahelyről bámultunk ki vágyakozva az ablakon, és figyeltük a sugárzó napsütés, miközben azért izgultunk, hogy hétvégén is jó idő legyen. Szerencsénkre így lesz!

Szerencsére hétvégén sem szorít a szobába az eső, annak, aki ki szeretne mozdulni remek időt kínál az időjárás. Nem kell számolnunk nagyobb esővel, maximum egy kis frissítő zápor szakítja meg a folyamatos napsütést.

Forrás: Dreamstime

Szombaton ragyogó időre számíthatunk, csak néhány gomolyfelhő rondít bele a kék égbe. Zápor csak este, elvétve fordulhat elő, a hőmérséklet 30 fok körül mozog majd. Vasárnapra továbbra is napos, meleg idő várható. A napközben megnövekvő gomolyfelhőkből elszórtan alakul ki frissítő zápor, zivatar. Nem lesz változás a hőmérsékletben, marad a 29 fok körüli meleg - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.