Állítják: Jakupcsek hamarosan mindent kitálal

Forrás: TMC -
igazság könyv Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriella - ha lehet hinni a híreszteléseknek - nemsokára minden titkot felfed az elmúlt éveiről egy könyvben, melyet a legnagyobb titokban írt meg. Állítólag októberben kerül majd piacra a mű.

Nagy durranás lesz: ez terjed a Jakupcsek Gabriella által megírt könyvről, ami októberben kerül piacra a Bors szerint. A lap azt állítja, hogy kegyetlenül őszinte az iromány, kendőzetlenül írja le a televíziónál eltöltött éveinek tapasztalatait.

Forrás: TMC

Azt mondják,

sokkal meghökkentőbb információk lesznek ebben a könyvben,

mint amit 10 évvel ezelőtt jelentetett meg, pedig már akkor is volt miről írnia. Az ebben a szakmában eltöltött évei alatt számos műsor vezetője volt, és sok csatornánál is megfordult. Természetesen a legtöbben valószínűleg arra lesznek kíváncsiak,

vajon elmeséli-e Jakupcsek Gabriella a legutóbbi elbocsátásának valós történetét,

hiszen annak meglehetősen nagy visszhangja volt. Állítólag benne lesz, de a szerkesztés során akár még ki is húzhatják az ide vonatkozó részeket, tehát erről csak akkor lehet biztosat mondani, ha már a könyvesboltok polcain lesz a szerzemény. A lap azt írja, Jakupcsek meglepődött azon, hogy kiszivárgott könyvének híre, és nem volt hajlandó semmi konkrétumot elárulni a készülő irományról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.