Testőrök védik Rékasi párját, Pikali Gerdát

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
Játékszín testőr Pikali Gerda gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pikali Gerdának védelemre van szüksége, testőröket kapott maga mellé. Azért kell a külön óvintézkedés, mert a színésznő a Játékszín egyik darabjában hatalmas értékű gyémántot visel.

A színésznő a magánéletben ritkán hord ékszert, egyszerűen nem az a típus, aki szívesen viseli a díszeket, ám a színpadon kénytelen. A Játékszín egyik előadásában nem is akármilyen nyakláncot fog viselni: az értéke akkora, hogy még testőrre is szüksége van a színésznőnek.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

„Egy egész felvonáson keresztül viselem majd a 12 ezer euró értékű ékszert.

Izgalmas lesz belegondolni, hogy ekkora értéket viselek magamon

a színpadon, de igyekszem nagyon vigyázni rá. Érdekes, de nem vagyok a drága ékszerek rabja, legfeljebb fülbevalót, gyűrűt hordok néha” – mondta a színésznő a Blikknek. Az ékszert különleges biztosítással szállítják majd estéről estére a Játékszínbe, külön biztonsági őr felügyeli majd a 3,7 millió forintot érő gyémántot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.