Sebestyén Ágnes vallomás Pumped Gabo szegénység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őszinteségben és könnyekben sincs hiány a Nyerő párosban, ezúttal Pumped Gabo vallott életének egy olyan részéről, amit biztos, hogy senki nem ismert.

Pumped Gabo és párja nem teljesítettek valami jól a közös játékban, így a veszélyzónába kerültek Szabó Zsófiékkal együtt, akik feladták a kihívást. Gabo szeretett volna elmondani még magáról néhány dolgot a társainak, mivel lehet, hogy nem lesznek már sokáig a játékban. Ezért kiment a többiekhez a teraszra, és kiöntötte a szívét.

Forrás: RTL Klub

„Nincs sok lehetőségem az életben, eddig sem voltak olyan hatalmas dobásaim.

Anyukám nevelt fel minket a húgommal minimálbérből.

Fontos volt nekem ez a játék, és boldog vagyok, hogy eltölthettem veletek pár napot. Bárhogy szavaztok, nem fogok haragudni" – zokogott Gabo, és hozzátette, jó lenne, ha ugyanilyen baráti lenne majd a kapcsolatuk. A kedvese, Ági rögtön odament hozzá, ő sem bírta sírás nélkül. Elmondta a többieknek, hogy

a látszat ellenére Gabónak hatalmas szíve van,

hozzátette, ő nagyon mélyről jött, és ha nincs Gabo akkor sehol nem tartana. Mindenki meghatva hallgatta a pár őszinte vallomását, de Zsófi volt az, akit talán a leginkább megérintettek a szavaik. „Nekünk ez a játék már megadta, amiért jöttünk és mi nem akarunk senkit befolyásolni, de Gabóéknak talán picit többet jelent az ittlét, mint nekünk. Gondoljátok át, kire szavaztok" – mondta könnyek között Zsófi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.