Szabadulna Vivien gyilkosa - Kérvényt nyújtott be K. Bálint

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
gyilkosság óvadék Kakucs késelés letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
K. Bálint ez év március 15-én tizenhárom késszúrással meggyilkolta gyerekkori szerelmét M. Vivient. A fiú most fizetne szabadulásáért, óvadék letétbe helyezése iránti kérelmet nyújtott be a bíróságon - meglepő indokra hivatkozva.

A Bors úgy tudja, hogy K. Bálint rendezett családi körülményeire hivatkozva adta be a kérelmét. A Budakörnyéki Járásbíróság azonban elutasította, így marad előzetesben. Gyimesi Kinga, a Budapest Környéki Törvényszék szóvivője azt nyilatkozta a Borsnak, hogy ilyen súlyos minősítésû ügyekben nem fordulhat elő, hogy helyt adjanak az óvadékkérelemnek.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

K. Bálint ügyvédje a lap megkeresésére nem kívánt nyilatkozni az ügyről, az ügyvédi titoktartásra hivatkozott. Védence családjának amúgy is határozott kérése, hogy ne kommunikáljon a sajtóval.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.