VV Vivi VV Tivy ValóVilág powered by Big Brother
Tivytől nem áll távol a sértegetés, ezt már megtudhattuk az utóbbi hetekben. Ezúttal a vetkőzni nagyon szerető Vivi lett a célpont. 

A Kiválasztás napján tetőfokára hágott a hangulat a villában: a lakók napok óta azon gondolkodtak, ki is legyen az, aki biztosan párbajozni megy. A kiválasztott végül Dina lett, ám Vivi monológjából megtudhattuk, nagyon bántotta őt, ahogy Tivy beszélt vele.

"Én a jelemet egy olyan emberkére rakom, aki az elmúlt héten sokat bántott engem, és a csontomig megsértett" - indokolta döntését Vivi.

De nem a szöszi lány volt az egyetlen, aki sértődöttségből rakta a jelét egy másik villalakóra: Krisztián elmondta, ő Micire rágott be egy korábbi incidens miatt.

Megható üzenettel emlékezett elhunyt fiára Paul Walker édesanyja és Vin Dieselhttp://www.life.hu/sztarok/20160918-meghato-uzenettel-emlekezett-elhunyt-fiara-paul-walker-edesanyja-vin-diesel-osztotta-meg-a-videot.htmlA túlságosan fiatalon elhunyt színész emlékét barátai és családja igyekeznek őrizni, amennyire csak lehetséges. TV + Sztárok--Láttad már Clint Eastwood észveszejtően szexi fiát?- ettől a pasitól tátva marad a szádhttp://www.life.hu/sztarok/20160918-clint-eastwood-fia-legalabb-annyira-dogos-mint-egykor-edesapja-scott-eastwood-szinten-szinesz.htmlClint Eastwood a '60-'70-es évek szívtiprója volt, legendás tekintete pedig örökre beivódott a női szívekbe. Úgy tűnik, fia is ennek a címnek a várományosa. TV + Sztárok--Kovács Patrícia szexi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160918-kovacs-patricia-szexi-dekoltazsaval-hoditotta-meg-kozossegi-oldalat.htmlKovács Patrícia színésznő Horvátországban piheni ki az év eddigi fárasztó pillanatait, és egy olyan képpel örvendeztetett meg minket, amit csak ritkán látunk tőle. TV + SztárokOrigo"Nem nézem meg a farkadat!" - Így próbálkozik a görcsösen flörtölő VV Somahttp://www.life.hu/sztarok/20160918-vv-soma-peniszet-ajanlgatja-evelinnek-de-a-lany-nem-kivancsi-ra.htmlSoma a beköltözés elején még nagyon odavolt a gyengébbik nem tagjaiért. Szinte már görcsösen flörtölt minden útjába kerülő villalánnyal. Azt hittük ez az imidzs része, ami idővel elkopott, hiszen hosszú ideje szürke egérként létezik a luxusbörtönben. Most viszont újra bedobta magát, vagyis bedobta volna... TV + SztárokOrigoSzűcs Randy búcsúzott a Star Academy műsorátólhttp://www.life.hu/sztarok/20160917-esett-ki-a-tv2-star-academy-tehetsegkutatojabol.htmlSzűcs Randy került be harmadikként a veszélyzónába, így ismét dupláznia kellett, vagyis egy második dalt is elő kellett adnia a bennmaradásért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.