Szerdától hűvös napok várnak ránk

Forrás: Thinkstock -
eső időjárás lehűlés előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A keddi napon még kellemes időnk lesz, szerdától viszont ne nagyon számíts 13 foknál magasabb hőmérsékletre. A köpönyeg.hu előrejelzése következik. 

Kedd

Többnyire erősen felhős lesz az ég. Kisebb eső, zápor előfordulhat. A csapadék mennyisége területi átlagban: Csapadéknyom és 2 mm között valószínű. A déli, majd az északnyugatira forduló szél időnként megélénkül. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 fok körül alakul.

Forrás: Thinkstock

Szerda

Eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd felszakadozik, csökken a felhőzet. Zápor előfordulhat. A csapadék mennyisége területi átlagban: Csapadéknyom és 2 mm között valószínű. Az északkeleti szél többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 fok körül alakul.

Csütörtök

Változóan felhős lesz az ég, többórás napsütés várható. Csapadék nem valószínű. Az északi szél többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 fok körül alakul.

Orvosmeteorologiai tájékoztató

Északnyugat felől hidegfront éri el a Kárpát-medencét. Emiatt egyre többen tapasztalhatunk fejfájást, migrént, illetve szédülést. Ingerlékenység jelentkezhet. Ingadozhat a vérnyomás. Erősödhetnek a reumatikus, valamint az ízületi fájdalmak. Hosszabbá válhat a reakció idő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.