Drogbanda arca lett Mila Kunis

Forrás: Gemfields Campaign 2014 -
Ashton Kutcher Mila Kunis drog ékszer drogkartell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy a világ egyik leghíresebb drágakő-kereskedése egy drogszervezet tulajdonában van, ennek a kereskedésnek pedig nem más az reklámarca, mint a gyönyörű színésznő, Mila Kunis.

Mostanában Ashton Kutcher feleségéről, Mila Kunisról azért cikkeznek, mert szépen gömbölyödik a pocakja, hiszen már második gyermekét várja. Mindenkit megdöbbentett az a hír hogy, a 33 éves színésznő is érintett abban a botrányban, ami az egyik leghíresebb drágakőforgalmazó cég, a Gemfields kapcsán robbant ki. Kiderült, a csillogó kövekkel foglakozó cég

az egyik legnagyobb kolumbiai drogszervezet, az El Dorado tulajdonában van.

Forrás: Gemfields Campaign 2014

A csoport az afrikai smaragd bányák 70 százalékét birtokolja –írja a radaronline.com.

2013 óta Mila Kunis a márka nagykövete.

A színésznő tavaly, még szerepelt a kampányában, azt azonban tagadja, hogy tudott volna a droggal kapcsolatos ügyekről. Az eset kapcsán így nyilatkozott: "A szerződéskötés előtt fontos volt, hogy tudjam, honnan származnak ezek a drágakövek, ezért ellátogattam a bányákba."
Szóvivője azt is elárulta, hogy a színésznő már nagyon régóta nem áll kapcsolatban ezzel a céggel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.