Ne siess! Alig nyitott ki, máris bezárt Vajna Timi fánkozója

Forrás: Instagram/Vajna Tímea -
zárás Vajna Timi fánk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi alig nyitotta meg belvárosi fánkozóját, máris be kellett zárnia. Az üzlet elindítása eddig sem volt zökkenőmentes. Korábban az ablakát is betörték.

Vajna Timi fánkboltjára rájár a rúd. A nyitás hetén bőven kijutott neki a problémákból, hiszen valaki betörte az üzlet ablakát. Ennek ellenére megtartották a vidám hangulatú megnyitót, de az emberek nem sokáig élvezhették az édességet.

Forrás: Instagram/Vajna Tímea

Még egy napja sincs hivatalosan nyitva az üzlet, máris arról tájékoztatták Facebook-oldalukon az érdeklődőket, hogy technikai okok miatt egyelőre be kell zárni a boltot. Sajnos azt nem árulták el a posztban, hogy miért nem nyithatnak ki, ahogy azt sem tudtuk meg, mikortól lehet ismét vásárolni a fánkozóban.

Furcsa sztárpárok Hollywoodban: vajon mi tartja össze őket? http://www.life.hu/sztarok/20161011-sztarparok-a-nagyvilagbol-akik-furcsan-neznek-ki-egymas-mellett-salma-hayek.html„Egy embert akkor látunk a legtökéletesebbnek, amikor beleszeretünk” – mondta Stephanie Dowrick új-zélandi származású írónő. Hogy van-e valóságtartalma ennek a kijelentésnek? Biztosan, elég, ha ezekre a sztárpárokra pillantunk. Bár sokan megszólták őket a kapcsolatukért, ők mégis hosszú évek óta kitartanak egymás mellet. De vajon mi a titkuk, hogyan jutottak el odáig, ahol most tartanak? Összeállításunkból kiderül. TV + SztárokAFPUma Thurman távoltartási végzést kért magyar származású exe ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161015-uma-thurman-tavoltartasi-kerelmet-nyujtott-be-magyar-szarmazasu-exe-ellen-gyereket-akarja-vedeni.htmlUma Thurman és magyar származású kedvese között elfajult a viszony. A színésznő még távoltartási kérelmet is benyújtott a bíróságon. TV + Sztárok--"Ha felvettük a kardot, induljunk el a csatába" - ByeAlexben szerelme tartotta a lelkethttp://www.life.hu/sztarok/20161015-byealex-az-enekes-most-erzi-magat-kesznek-interju-az-x-faktor-egyik-mentoraval.htmlBár ma már az X-Faktor egyik mentorszékében foglal helyet, Alex korábban sokat szenvedett, hogy elfogadják a munkásságát. TV + Sztárok--57 éves lett Rudolf Péter Kossuth-díjas színművészhttp://www.life.hu/sztarok/20161015-rudolf-peter-az-uvegtigris-lalija-57-eves-lett.htmlRudolf Péter kiváló művész nemcsak színészként, de szinkronszínészként és rendezőként is felejthetetlent alkotott. Rengeteg darabban láthatta a lelkes színházba járó közönség, legtöbbeknek mégis az Üvegtigris tulajdonosa jut róla eszükbe. TV + SztárokFotó: Tuba Zoltán - OrigoMegmutatta új szerelmét Szabó Zsófi: Bájos videó! http://www.life.hu/sztarok/20161015-szabo-zsofi-uj-szerelmevel-pozolt-megmutatta-bajos-ponijat-a-sztar.htmlA csinos műsorvezető egyszerűen odavan új kiskedvencéért, akit az Instagramon mutatott meg a rajongóinak. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin irtó szexi oldalát mutatta meg: FOTÓ!http://www.life.hu/sztarok/20161015-gaspar-evelin-ujabb-dogos-foton-mutatta-meg-szepseget.htmlGáspár Evelin elképesztő formában van, mióta megszabadult súlyfeleslegétől. A Győzike show egykori duci tinije mára igazi bombázó lett. Újabb fotója is ezt bizonyítja TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.