A 4-es villamoson zaklattak egy kisfiút

forrás: dreamstime -
kisfiú rendőrség pedofil zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fővárosi férfi egy kisfiú sérelmére követett el szeméremsértést Ferencvárosban. 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 22 éves budapesti férfi 2016. november 16-án 15 óra 15 perc körül odalépett egy 4-es villamoson utazó gyermekkorú sértetthez, kezét a belső combjára tette és simogatni kezdte. A kisfiú édesanyja A. Krisztiánt számon kérte, aki ezután sietve leszállt a szerelvényről - írja a police.hu.

Képünk illusztráció forrás: dreamstime

A villamos utasai értesítették a rendőrséget, az anyuka és egy másik utas pedig követni kezdte a férfit, akit a Budapest, IX., Ráday utcában a járőrök kiérkezéséig visszatartottak. A. Krisztiánt előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene - őrizetbe vétele - szeméremsértés vétség miatt indítottak eljárást. A rendőrség kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatásának indítványozását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.