Itt folytatják a Class FM műsorvezetői

Forrás: Sláger FM -
műsorvezető Abaházi Csaba Class FM Vágó Piros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vágó Piros és Abaházi Csaba november 21-től új rádiónál folytatja, méghozzá egy új reggeli műsorban a Sláger FM csatornáján. 

A 80-as és 90-es évek zenéit játszó rádióadón minden hétköznap reggel 6-tól 10-ig lesznek hallhatók a műsorvezetők. A Class FM korábbi sztárjai a jelek szerint a távozás mellett döntöttek, méghozzá a Morning Show botránya után - írja a Blikk.

Vágó Piros és Abaházi Csaba Forrás: Sláger FM

"A reggeli műsor egy rádióban mindig a szakma csúcsa. Soha életemben nem volt még lehetőségem ebben a műfajban kipróbálni magam. Voltam ugyan hétvégi reggeles még a Danubiusban, de hogy ekkora felelősség legyen a vállamon és ekkora lehetőséget kapjak az élettől, hogy reggeli műsort készíthessek, ráadásul Vágó Pirossal, az már tényleg a visszautasíthatatlan ajánlat tipikus esete volt" - mondta a lapnak Abaházi Csaba.

Sebestyén Balázs: "Hazugság a Class FM sajtóközleménye"

Az elmúlt napokban több botrány is kirobbant a Morning Show háza táján. Sebestyén Balázs szerint kamu sajtóközleményt kapott a sajtó a Class FM-től, ugyanis semmi sem igaz az abban foglaltakból, emellett hozzátette, hogy a továbbiakban nem hajlandó együtt dolgozni a csatornával. A jövőről egyelőre képlékeny a műsorvezető szerint.
Fantasztikus nő lett Geszler Dorottya lányahttp://www.life.hu/sztarok/20161121-geszler-dorottya-lanya-is-olyan-szep-akar-az-anyja.htmlKözös fotóval kápráztatta el a rajongókat anya és lánya a közösségi oldalon. TV + Sztárok--Nagy Nikoletta elárulta, hogy hiányzik egy férfi az életébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161121-nincs-senki-nagy-nikoletta-eleteben-a-volt-miss-universe-hungary-nehezen-ismerkedik.htmlNem könnyű a szépségkirálynők élete, hiszen a megválasztásuk után rengeteg teljesítendő feladat vár rájuk. A tavalyi győztes, Nagy Nikoletta szerint a magánélettel sem könnyű összeegyeztetni ezt a címet, és a vele járó teendőket. TV + Sztárok--Titokban eljegyezték Weisz Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20161121-weisz-fanni-modellt-titokban-eljegyezte-baratja.htmlNemrég még arról írtunk, nagyon aggódik a családja Weisz Fanniért, aki teljesen szerelme bűvkörébe került, és elfordult régi életétől és családjától, most azonban kiderült: a lány biztos a dolgában, kedvese ugyanis már gyűrűt is húzott az ujjára. TV + SztárokOrigoAndy Vajna is tiszteletét tette a Miss Universe Hungarynhttp://www.life.hu/sztarok/20161120-vajna-timea-mellett-andy-vajna-is-tiszteletet-tette-a-miss-unvierse-hungary-n.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Kállay-Saunders András szőke, fonott hajjal sokkolt, Vajna Timi azonban istennőnek öltözött. TV + Sztárok--Anne Hathaway és Ryan Gosling egy pár?http://www.life.hu/sztarok/20161119-az-us-weekly-kommenteloje-szerint-anne-hathaway-es-ryan-gosling-egy-par.htmlAnne Hathaway, aki nemrég adott életet első gyermekének, párjával jelent meg a Guggenheim Múzeumban, New Yorkban. TV + Sztárok--VV Vivi: "Nagyon kikészít, és összeér a seggem. Csattan, amikor leülök"http://www.life.hu/sztarok/20161119-valovilag-8-12-het-aranykopesek-a-villabol.htmlA ValóVilág powered by Big Brother tizenkettedik hete zajlik, a szerkesztők pedig próbálják a legtöbb elmés szállóigét és elszólást összegyűjteni. A sötétség villájában ezen a héten is brillíroztak.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.