Halott édesapja üzent Medveczky Ilonának

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Medveczky Ilona túlvilág táncművész szellemidézés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilona édesapja elképesztő módon üzent lányának, pedig a díva eredetileg keresztanyja érkezésére számított.

Medveczky Ilona nem keresi szándékosan a természetfeletti, misztikus üzeneteket, viszont őt elég gyakran megkeresik, hogy jósolhassanak neki.

A táncművész saját bevallása szerint kiváló médium is lehetne, mert jól fogadja és küldi a rezgéseket, de személyisége túl erős ahhoz, hogy komolyabb eljárásokban is részt vegyen, például egy szellemidézésben. Egy különös esetről mégis csak beszámolt, melyet egy ismerős családdal együtt élt át. - tudta meg a hot! Magazin.

Medveczky Ilona Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Belement a szellemidézésbe, mert szeretett keresztanyjával akart kapcsolatba lépni.

Ehelyett egy sokkal érdekesebb esemény történt, ugyanis a keresztmama helyett Ilona édesapja jelent meg az idézés során. Bebizonyosodott, hogy jelenlegi élete apróságaival is tisztában van: Ilona rákérdezett a kiskutyája nevére, és válaszképpen

megmozdult a háromlábú szék, és a hozzákötött ceruzával leírta, Kukac.

"Elképesztő volt, beleborzongtam."

A művésznő állítja, hogy különleges képességekkel rendelkezik, ezt édesanyja is sokszor megjegyezte gyermekkorában.

„Egy kis boszorkány vagy, ezt mondta mindig nekem anyám". – meséli Ilona.

Azt mondja, ha valakire sokat gondol, az szinte biztosan rövid időn belül felhívja őt. Akaratának érvényesítésében is hasznát veszi intuíciójának. Céljaira sokat gondol, és hiszi, hogy azok ösztönösen teljesülni fognak. Megérzi az emberek hátsó szándékait, akkor is, ha nem régóta ismeri az illetőt. „Tudom, hogy ki az, aki őszinte szándékokkal közeledik felém, és ki az aki nem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.