Egyelőre nem válik Hajdú Péter és Sarka Kata

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata válás család Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető elvált szülők gyermekeként nőtt fel, de nem szeretné, ha a saját csemetéi is átélnék ezt. 

Hajdú Péter őszintén vallott a házassági válságáról, méghozzá a legutóbbi Esti Frizbi felvételén, ahol kollégája, Jakupcsek Gabriella volt a vendége. Az édesapa saját gyermekkori fájdalmai miatt sem akar a válás mellett dönteni.

Hajdú Péter Forrás: Facebook/Hajdú Péter

"Elvált szülők gyermeke vagyok, pont ezért nem akartam, hogy az én gyerekeim is azok legyenek. Nem szeretném, ha csonka családban nőnének fel. Nagyon nehéz a családkép elengedése, és ráadásul

Katával való kapcsolatomban nem beszélhetünk szemétségekről, árulásokról, ezért még nehezebb.

Szerintem jó volt a házasságunk Katával, talán pont ezért nem akarjuk elengedni egymást. Még rengeteg érzelmi szál köt össze minket. Csak most megtorpantunk, és egyikünk sem tudja, hogyan tovább" - mondta sajtóinformációk szerint a műsorvezető. Hogy hol tart Hajdú Péter és Sarka Kata szerelmi drámája, nem tudni, a Facebook-posztjaik alapján talán ők maguk sem tudják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.