Kamilla és Károly herceg eltitkolt gyermeke miatt áll a bál

Forrás: AFP -
királyi család Károly herceg titok gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a férfi igazat mond, akkor rábukkantak Vilmos és Harry közel 50 éves féltestvérére.

Károly herceg és Kamilla életének legnagyobb lelepleződéséről írt cikket a Globe magazin. Állítólagos fiuk egy hosszabb interjúban számolt be életéről.

Simon Dorante-Day, a mostanra már 50 éves férfi azt állítja, hogy a trónörökös és szeretője gyermeke, akit

18 hónapos korában adtak nevelőszülőkhöz,

mert az akkor 19 éves Kamillának nem állt módjában megtartani törvénytelen gyermekét. Az örökbe fogadó nagyszülők, Winifred és Ernest Day a királyi palotában dolgoztak, amikor még Simon kisgyermek volt. A kisfiú neveléséről pedig lányuk, Karen és férje, David gondoskodtak. Amennyiben a férfi igazat mond, úgy Károly valamelyest törekedett arra, hogy eltitkolt gyermekét magához közel tartsa.

Károly herceg és Kamilla Forrás: AFP

A nevelő nagyszülők soha nem titkolták a gyermek elől az igazságot, ám Simon eddig nem merte vállalni a nyilvánosságot. Most viszont

megmakacsolta magát, DNS-vizsgálatot akar.

Az ausztrál kormányzati végrehajtóként dolgozó férfi nem fél sem a jogtól, sem az ügyvédektől, pedig már halálos fenyegetést is kapott egy ismeretlentől. Sem pénzt, sem trónt nem szeretne, csak a testvéreivel és Erzsébet királynővel akar találkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.