Teljesen kiborultak a Morning Show rajongói

Forrás: Class FM -
felháborodás Morning Show Rádió Rock Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók nagyon várták, hogy végre újra halhassák kedvencüket. A Rádió Rock reggeli műsorában azonban ma egyetlen pillanatra sem szólaltak meg Balázsék, hiába ígérték ezt a rádió készítői... 

A Morning Show november 17-én ideiglenesen véget ért. A hírek szerint ma reggel a Rádió Rockban újra hallanunk kellett volna a triót, ám ez nem történt meg. Az Origo beszélt Kovács Áronnal, aki szerint bár meghívták a fiúkat, ők mégsem jöttek el.

A Morning Show csapata Forrás: Class FM

Lehet trollkodásnak hívni, de a Morning Show is ilyen volt, megcsipkedtek néha valakit, kárára tréfálkoztak, de szeretettel tették.

A Rádió Rock oldalán több kommentelő is hiányolta a fiúkat. Szerintük nem volt szép húzás, hogy csatorna beígérte a műsorvezetőket. "Igazi szemétség volt részetekről, remélem, mihamarabb ti is a Balázsék sorsára juttok!" - írta egy lelkes Morning Show-hívő.

Sebestyén Balázs: "Hazugság a Class FM sajtóközleménye"

Az elmúlt napokban több botrány is kirobbant a Morning Show háza táján. Sebestyén Balázs szerint kamu sajtóközleményt kapott a sajtó a Class FM-től, ugyanis semmi sem igaz az abban foglaltakból, emellett hozzátette, hogy a továbbiakban nem hajlandó együtt dolgozni a csatornával. A jövőről egyelőre képlékeny a műsorvezető szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.