Öngyilkos lett két tinédzser miután mosolyogva szelfiztek

Forrás: Facebook/Annika Monique -
öngyilkos öngyilkosság szerelem Pennsylvania
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki nem tudja, hogy miért lett öngyilkos az a két tinédzser, akik április óta alkottak egy párt. Nem hagytak maguk után semmilyen levelet, tettükre nem találtak egyelőre sem a barátok, sem a szülők magyarázatot. A fiatalok egy pisztollyal oltották ki saját életüket.

Kétségbeesett üzenetekben keresték a két pennsylvaniai fiatalt, akik korábban távoztak az iskolából, majd nyomuk veszett. Sajnos azonban csak a holttestüket találták már meg a rendőrök, ráadásul minden jel arra mutat, hogy kettős öngyilkosságot követtek el a fiatalok.

Forrás: Facebook/Annika Monique

Előző nap még mosolygós szelfit posztoltak magukról, másnap pedig kioltották az életüket. Nem hagytak maguk után levelet, a szülők és a barátok pedig nem találnak magyarázatot arra, a két szerelmes miért dobta el magától az életét.

Forrás: Facebook/Brenden Shipman

Állítólag a fiú házában talált pisztolyt vették magukhoz, azzal követtek el öngyilkosságot. Barátaikat is mélyen megrázta a hír, nem tudnak mit kezdeni a tragédiával.

"Imádtalak! Olyan voltál nekem, mintha a testvérem lennél. Mindig szeretni foglak.

Bárcsak lenne valami, amit tehetnénk, hogy megváltoztassuk azt, ami történt. Nem tudom elfogadni, annyira imádlak" - írta egy barátjuk a Facebookra. "Az iskolában mindenki zokog, még a tanárok is. Csak a sírás visszhangját hallani a termekben, és mindenhol könnyáztatta arcokat látunk. Ez borzasztó" - idézi egy másik barát posztját az Inside Edition.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.