Elhunyt Ron Glass, színész

Forrás: Dreamstime -
halál Emmy-díj Ron Glass
Meghalt az egykor Emmy-díjra is jelölt Ron Glass. Halálának oka eddig ismeretlen. 

A hetvenes években kezdte a pályát, számos sorozatban játszott. A színész sajtóképviselője megerősítette a lap információit, de részleteket nem közölt. A Firefly - A szentjánosbogár című kultsorozatból ismerhettük főképp, 71 éves volt. Számos amerikai sorozatban játszott, szinkronizált a Fecsegő tipegőkben - írja a CNN.

Elhunyt Ron Glass, színész Forrás: Dreamstime
Holttestet találtak a dél-pesti kórház mosdójábanhttp://www.life.hu/news/20161127-holttestet-talaltak-a-del-pesti-korhaz-mosdojaban-a-rendorseg-nyomoz.htmlHolttestet találtak vasárnap a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet egyik emeleti mosdójában - közölte az Állami Egészségügyi Ellátó Központ az MTI-vel. NewsJön a fogcsikorgató hideg - Hatalmasat változik az időjáráshttp://www.life.hu/news/20161127-idojarasvaltozas-kemeny-faggyal-es-hoval-jon-a-december.htmlHa valaki az enyhe idő hatására elfelejtette volna, lassan itt a karácsony, annak hamarosan nagyon is felfrissül az emlékezete. Nemsokára faggyal, hóval, hideggel támad a december, így a karácsonyi vásárokat már igazi mínuszokban járhatod végig, miközben kürtőskalácsot majszolsz és forralt bort kortyolgatsz. News--Meghalt Fidel Castrohttp://www.life.hu/news/20161126-meghalt-fidel-castro-a-hirt-raul-castro-jelentette-be.htmlÉletének kilencvenedik évében elhunyt Fidel Castro, a kubai forradalom "atyja". A halálhírt fivére, Raúl Castro kubai elnök jelentette be, aki nyolc évvel ezelőtt vette át az ország vezetését bátyjától. News--Rubint Réka ismét megmutatta mekkora szíve vanhttp://www.life.hu/news/20161125-rubint-reka-negyven-gyereket-vitt-el-cirkuszba.htmlA fitneszmami nem először jótékonykodik, egyre többször segít a rászorulókon. News--Wendler Enikő első helyezett lett New York egyik nagy zenei versenyénhttp://www.life.hu/news/20161125-wendler-eniko-a-virtuozok-fuvolistaja-elso-lett-egy-new-yorki-zenei-versenyen.htmlNew York egyik nagy zenei versenyét a VIVO – International Youth Music Competition-t november 20-án rendezték meg. A rangos zenei versenyen első helyezett lett a Virtuózokban szereplő Wendler Enikő. NewsOrigoEgy tinilány naplója miatt bukott le a pedofil férfihttp://www.life.hu/news/20161124-aldozatanak-naploja-buktatta-le-az-elmebeteg-ferfit.htmlSenki nem tudta mit művel a gyerekekkel, míg egy lány naplójából ki nem derült a szörnyű tettek sorozata. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.