Sarka Kata: "ÚGY semmi közöm Dzsudzsák Ba­lázshoz"

Forrás: instagram.com/katasarka, Northfoto -
Sarka Kata Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, azt rebesgetik, alakul valami Sarka Kata és Dzsudzsák Balázs között. A műsorvezető ezért úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba.

"A kisfiam az egyik legnagyobb Dzsudzsák Balázs-rajongó, ő kérte, hogy menjünk ki a meccsre, és miatta fagyoskodtam én is kilencven percen át" – mondta Kata a Borsnak.

Sarka Kata és Dzsudzsák Balázs Forrás: instagram.com/katasarka, Northfoto

"Tény, régóta ismerjük egymást, nagyon jóban vagyunk, és Dávidkával is nagyon kedves. A meccs után is készíthettünk vele fotókat, ekkor láthattak. De még mielőtt találgatások kezdődnének: úgy semmi közöm Ba­lázshoz" – szögezte le Kata.

Lapinformációk szerint néhány hónapja Kata és Balázs már egy Dubajból Bécs felé tartó járaton is együtt utazott. Erre is reagált:

"Igen, ez is igaz. De ez tényleg csak véletlen volt. Augusztusban a szüleimmel és a gyerekekkel voltunk kint, és visszafelé ő is azzal a járattal jött. Egy barátjával utazott. Egyébként több­ször is találkoztunk már. Először, ha jól emlékszem, a Já­ték­készítőn" – ma­gyarázta Kata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.