VV Zsolti élő adásban kérte meg meleg szerelme kezét

Forrás: RTL II -
VV Zsolti eljegyzés Való Világ szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal fiú olyat tett élő adásban, melyre még sosem volt példa a valóságshow-k történetében. 

VV Zsolti mindig is nyíltan vállalta, hogy homoszexuális, méghozzá annyira, hogy korábban a Capella Caféban dolgozott transzvesztita előadóként Melanie néven. A villába költözésekor elmondta, hogy neki bizony van szerelme, akit Patriknak hívnak, és aki kint várja majd őt. Most a fiatal fiú váratlan lépésre szánta el magát.

VV Zsolti élő adásban kérte meg szerelme kezét Forrás: RTL II

"Mikor beköltöztem, a páromnak egy rossz szava sem volt. Akkor megbeszéltük, hogy ha megnyerem a játékot, akkor hivatalossá tesszük a kapcsolatunkat. Viszont ha nem én jövök vissza vasárnap a párbajról, akkor tudatni szeretném a kedvesemmel, hogy mindenképp egybekelünk. A válaszát várom vasárnap, méghozzá egy táblán. Nagyon szeretlek sajtos kifli! Gyere hozzám!" - mondta a villalakó. Persze a többiek ledöbbentek a hír hallatán, ám reakció egyelőre nem érkezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.