Fogadj örökbe egy négylábút az ünnepeken

Forrás: Farkas Marton @ Colorcam -
karácsony kutya állatbarát szállás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rex Kutyaotthon Alapítvány idén karácsonykor is gazdikat keres az állataik számára. 

A Rex Kutyaotthon Alapítvány „Négylábú szeretetfutár" kezdeményezésének célja, hogy állandó otthont találjanak védenceiknek, és az állatok segítségével további örömet csempésszenek a leendő gazdik életébe az ünnepek alatt is. Az alapítvány munkatársai és önkéntesei december folyamán gazdira váró menhelyi kutyákat és macskákat juttatnak el azokhoz az örökbefogadókhoz, akik 2017-es évet egy új négylábú családtag társaságában szeretnék kezdeni.

Az alapítvány idén egy hasznos Mikuláscsomaggal is kedveskedik az újdonsült gazdiknak, valamint igény esetén gondoskodik a cicák és kutyák hazaszállításáról a Rex Állatsziget 25 km-es körzetében. Annak érdekében, hogy az új jövevény mihamarabb a család teljes jogú tagjává válhasson, örökbefogadókat ráadásul egy Rex Kutyaiskola bérlet is várja.

Rex Kutyaotthon, állat, állatbarát, ünnepek Forrás: Farkas Marton @ Colorcam

Az alapítvány újpesti otthonában, a Rex Állatszigeten várják azokat a lelkes jelentkezőket, akik szívesen részt vennének a kezdeményezésben.

A Mikulás és Karácsony közötti időszakra befogadott házi kedvencekhez hasznos ajándékokat is kapnak a gazdik, ráadásul még az állatok szállításában is segítenek a szervezők, hogy nekik csak a közös élményekre kelljen koncentrálniuk.

Kutyaotthon, Rex alapítvány,cica, kutya, befogadás Forrás: Origo

Az elmúlt 5 évben több, mint 100 kutyus és cicus került családhoz az ünnepek idejére. A haza vihető állatokról galéria készült, melyet itt lehet megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.