Ilyen időre számíts újév napján

hideg időjárás fagy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár még a mai napon több helyen kisüt a nap, holnaptól markáns hidegfront éri el hazánkat. Készülj, mert igen fagyos szilveszter vár ránk. 

Csütörtök

Szikrázóan napos időre számíthatunk, esetleg ÉK-en lehet hózápor. A kezdetben még erős szél délutánra mérséklődik. Reggel már mindenhol fagyni fog, délután is csak kevéssel alakul fagypont felett a hőmérséklet.

Péntek

Reggelre párássá válik a levegő, és néhol egész nap rétegfelhős maradhat az ég. Erős fagyra készülhetünk: reggel -10 és -5, délután -5 és +2 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hideg, fagyos idő vár ránk! Forrás: Jeanette Stafford

Szombat

Szilveszter napján erősen felhős, párás, néhol tartósan ködös idő várható. Zúzmara-lerakódás kialakulhat. Reggel -7, délután -2 fok körüli hideg ígérkezik.

Vasárnap

Újév napján is fagyos, téli idő valószínű. Tartósabban ködös, felhős és derengő tájak váltakoznak. Számottevő csapadék nem lesz, de ónos szitálás, hószállingózás bárhol előfordul.

Forrás: köpönyeg.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.