karácsony programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozi, koncert és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a hőmérő higanyszála már a minuszokat súrolja, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. 

HUNGAROCOMIX 2016

December 10.

K11 Művészeti és Kulturális Központ

Ez már a 12. alkalom lesz, hogy megrendezik a magyar képregények és képregényesek napját, a Hungarocomixot. A Magyar Képregény Szövetség ezúttal december 10-én, most szombaton a Király utcai K11-be gyűjti össze a közel 30 magyar szerző és kiadó számos újdonságait, amelyek mellett kapható lesz a világ egyik legismertebb, noir stílusú kultképregénye, a Blacksad most megjelenő magyar kiadása is.

Képünk illusztráció Forrás: AFP/Josh Edelson

Winter Wonderland

December 22.

Papp László Budapest Sportaréna

A Sinatra100 koncertsorozatot követően ezúttal az ünnepvárás hangulatát hozzák el Frank Sinatra és kortársainak örökzöld dallamain át sztárvendégek segítségével egy színpadi show keretében. A régi karácsonyok varázsa, Hollywood csillogása elevenedik meg egy estére a Papp László Budapest Sportaréna színpadán.

Frank Sinatra Forrás: AFP

Wolf Kati koncert

December 29.

Budapest Kongresszusi Központ

A csodálatos hangú énekesnőt, Wolf Katit nem kell bemutatni a hazai közönségnek. Mindig megújul és mindig valami újat mutat be. 2016. december 29-én a Budapest Kongresszusi Központban egy különleges koncerttel készül: saját zenekara mellett, a világhírű Liszt Ferenc Kamarazenekarral is színpadra lép. Ez a koncert méltó zárása lesz a 2016-os évnek.

Wolf Kati Forrás: Istvan Ruff

Hivatali karácsony

A Cinema City összes mozijában

Clayt (T.J. Miller) imádják a beosztottai, és már alig várják, hogy az ünnepi szezon kellős közepén egy zúzós partyban együtt pöröghessenek a főnökkel. Csak egy a bibi, hogy Clay nővére, nem mellesleg a cég feje, Carol (Jennifer Aniston) épp arra készül, hogy még karácsony előtt felszámolja a nem túl nyereséges üzletágat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.