Szellő István és Erős Antónia helyett Scherer Péter és Kovács Patrícia olvassa a híreket

Forrás: YouTube / RTL Klub -
Scherer Péter Szellő István Kovács Patrícia Híradó Erős Antónia RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem a megszokott páros fogadja majd az RTL Klub híradójának nézőit. Kovács Patrícia és Scherer Péter fogja szolgáltatni a híreket a nézőknek, de nem kell megijedni. Csupán a szilveszteri különkiadást vezeti majd a színészpáros.

Hiába várod Szellő Istvánt és Erős Antóniát, nem ők fognak bejelentkezni az RTL Klub híradójában. A megszokott párost Kovács Patrícia és Scherer Péter váltja, de aggodalomra semmi ok, nem kell örökre elbúcsúznunk a csatorna megszokott hírolvasóitól.

Nem Szellő István és Erős Antónia olvassa majd a híreket szilveszterkor Forrás: YouTube / RTL Klub

A színészpáros csupán a szilveszteri különkiadásban jelentkezik majd, ami minden tekintetben el fog térni a hagyományos híradóktól, ahogy azt a korábbi években megszokhattuk. Nem ez lesz az egyetlen különlegessége az óévbúcsúztató műsornak, maguk a hírek is komolytalanok lesznek, ugyanis a Hírcsárda szerkesztősége állítja majd össze az adás anyagait – írja a Kreatív Online.

Valami készül ;) #szilveszterihíradó #rtlhirado #budapest #hungary #news #rtlhirek #különkiadás

RTL Híradó (@rtlhirado) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.