VV Ati kiakadt: "Nem vagyok meleg, na"

Forrás: RTL KLUB -
VV Ati ValóVilág 8 VV Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilágból kiesve szembesült azzal Ati, hogy látens melegnek tartják a kommentelők Dáviddal való szoros barátsága miatt. 

Ati, ahogy azt a műsor után a BeleValóban elmondta nem számított arra, hogy egy héttel a finálé előtt esik ki a játékból. Elárulta, nagyon hiányzik neki Dávid, viszont azt tagadja, hogy barátságon kívül más érzelmek is fűznék az egykori orvostanhallgatóhoz. Nem is érti, miért gondolják ezt róla, úgy gondolja, talán azért, mert igényes a megjelenésére és közvetlen a barátaival.

VV Ati kiakadt - "Ilyen, amikor két ember igazán szereti egymást" Forrás: RTL KLUB

"Nem sok mindenre volt időm a kiesésem óta, de pár kommentet elolvastam. Nem is tudtam, hogy a kommentelők szerint meleg vagyok. Nem vagyok meleg, na! Dáviddal közel kerültünk egymáshoz, igaz, őszinte barátság a miénk. Ilyen, amikor két ember igazán szereti egymást" – mondta Ati a Blikknekés arra is válaszolt, miért aludtak egymás mellett. "Miért ne? Az volt a mi kis szentélyünk, esténként jót dumcsiztunk. Azt tervezzük, hogy összeköltözünk Budapesten, sőt munkát is segít majd keresni. Ha minden jól megy, akkor a héten meglátogatom a családját, nagyon várnak" - jelentette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.