VV Soma nem akarja letenni az érettségit

Forrás: rtl.hu -
nyertes tanulás VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiú igen nagy fölénnyel nyerte meg a Való Világ 8. szériájának végső párbaját. Ezzel kapcsolatban, és egyéb terveiről is Domszky László, a Life.hu riportere kérdezgette. 

Soma szinte fel sem fogta még a helyzet súlyát, de az látszik rajta, hogy nagyon boldog a 36 milliós nyereményével. A riporterünknek elárulta, hogy nem szereti az érdekkapcsolatokat, így igyekszik majd kiszűrni azokat, akik csak a pénz miatt szeretnének közel kerülni hozzá.

VV Soma megnyerte a Való Világ 8. szériáját Forrás: rtl.hu

Azt is elmesélte, hogy jogosítványt és autót szeretne magának, de nem az a cél, hogy nagy és drága autót vásároljon. Ezenkívül lakásfelújítás is szerepel a tervei között, de szeretne egy keveset félre is tenni a pénzből.

A tanulmányairól is szó esett, hiszen van egy félbehagyott OKJ-s tanfolyama, illetve egy befejezetlen érettségije is. Soma azt mondta, a tanfolyamot be szeretné fejezni, hiszen a tanulás fontos, ám azt egyenesen kijelentette,

az érettségit nem hajlandó letenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.