Harsányi Levente: "Sokszor akaratlanul megsértettem Tatár Csillát"

Forrás: Facebook/ Tatár Csilla -
A Dal 2016 műsorvezető Harsányi Levente Tatár Csilla vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két műsorvezető a jelek szerint még nem teljesen csiszolódott össze egymással. A csipkelődő poénokat, és a zavarba ejtő beszólásokat a csinos anyuka sokszor nem találja annyira viccesnek, mint kollégája. 

Harsányi Levente stílusa nem mindig tetszik Csillának, aki néhány vicc hallatán nem szívesen hahotázik a stúdióban. Már második éve dolgoznak együtt, de a hírek szerint még nem teljes az összhang közöttük - írja a Bors.

Forrás: Facebook/ Tatár Csilla

"Csillával folyamatosan hangolódunk egymásra, de a poénjaim sajnos nem mindig úgy sülnek el, ahogy azt elképzelem. Ezekért utólag is elnézést kérek, de soha nem vezérelt bántó szándék, csupán szórakoztatni szeretnék" - mesélte Levente. A Dal első elődöntőjében a stúdióban elhelyeztek egy babakocsit, mellyel Csilla kisfiára, Milánra szerettek volna utalni. A poén itt sem sült el túl jól. "A babakocsi ötlete nem az enyém, hanem a stábé volt, csak nekem jutott a megtiszteltetés, hogy a poént kivitelezzem. Viccesnek gondoltam, hogy beszélek a babához, ám viszonylag gyorsan tudatosult bennem, hogy Csilla nem úgy értékelte a poént, mint vártam" - tette hozzá a műsorvezető.

A lap megkérdezte Csillát is, aki így reagált: "Nem érzem, hogy csipkelődne, ezért nincs is mit lereagálnom. Úgy érzem, nagyszerű harmóniában dolgozunk együtt Levivel".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.