18 év után visszatér az egyik kedvenc sorozatunk: a Pindúr Pandúrok

Forrás: Cartoon Network -
sorozat Cartoon Network mese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszatértek! A vadonatúj Pindúr Pandúrok-sorozat népszerű szereplői, Sziporka, Csuporka, Puszedli április 23-tól újra megmentik a világot.

Sziporka, Puszedli, és Csuporka ismét megmentik Bogárfalvát és az egész világot a hamarosan debütáló új Pindúr Pandúrok-sorozatban. Az eredeti Pindúr Pandúrok 1998-ban debütált Craig McCracken rendezésében, és a sorozat

két Emmy-díjat és számos jelölést is bezsebelt a 78 epizód és a tévéfilm során.

A Cartoon Network legújabb, eredeti sorozatának magyar bemutatója mindössze tizenkilenc nappal az amerikai premier után, április 23-án lesz, ezt követően hétvégente 7:45-kor és 12:50-kor lesz látható.

Forrás: Cartoon Network

A Pindúr Pandúrok a Cartoon Network egyik legismertebb sorozatának újragondolt, új közönséget megszólító animációs vígjáték sorozata. Sziporka, Puszedli és Csuporka „apjuk”, Utónium Professzor nem is annyira félresikerült kísérletének eredménye, három korántsem átlagos kislány Bogárfalván:

ők a város Pindúr Pandúrok-két közismert, szuperhős triumvirátusa!

A Pindúr Pandúrok két világban élnek: napközben nagyon is valós, mindennapi problémákkal kell megküzdeniük, mint például az iskolai beilleszkedés, a jó tanulmányi előmenetel,

majd azon agyalni hogy lányokként hogyan válhatnának a világ legnagyobb hőseivé.

18 év után a Pindúr Pandúrok újra hódítanak Forrás: Cartoon Network

Amikor nem rajzolnak vagy fabrikálnak, házi feladatot gyártanak vagy együtt lógnak, a lányok Bogárfalva megmentő csapataként ‘teljesítenek szolgálatot’. Bár a gyönyörű, nyüzsgő metropolisz biztonságos városnak tűnhet, néhány gyanús alak,

például Mojo Jojo, meg tudják keseríteni a városlakók életét.

A küzdelmek során olyan szupererképességek is segítik őket, mint a röntgenlátás, a lézerszem és a holografikus erő.

Legyen szó egymás közti csatározásról vagy közös ellenségek legyőzéséről, Csuporka, Sziporka és Puszedli örökké együtt mozognak, hiszen többek ők mint barátok: testvérek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.