"Bunda!" - Csalódottak a nézők Demcsák Zsuzsa kiesése miatt

Forrás: TV2 -
Pál Dénes Demcsák Zsuzsa Nagy Duett csalás kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen is felháborodtak a vasárnapi Nagy Duett kiesői láttán. Sokan nem értik, hogy miért Berki Krisztián kapott egy újabb esélyt a csinos műsorvezetőnő helyett. 

Felrobbant az internet Demcsák Zsuzsa és Pál Dénes kiesése után. A Nagy Duett Facebook-oldalát ellepték a kommentek, melyekben többen is csalást kiáltottak. Sokak szerint nem igazságos, hogy pont olyan páros esett ki, aki hétről hétre egyre jobb produkciót mutatott be.

Forrás: TV2

Hát...látni a színvonalat a műsorban. Megint olyan esett ki, aki hétről hétre egyre jobb volt. Csalás! Valami itt nem stimmel!"

A Borsnak nyilatkozott Pál Dénes, aki szerint semmilyen csalás nem jöhet szóba. "Ránk kevesebb szavazat érkezett. A szavazatok döntenek. Most így jött össze. De azért bevallom, jólesett, hogy szerettek minket, még szerettek volna látni a műsorban" - mondta az énekes, aki jól érezte magát ebben a pár hétben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.