A Forma- 1 nagyágyúja egy centet sem fizetett volna anyósáért

Forrás: GEPA pictures/Gepa Pictures/ Daniel Goetzhaber -
emberrablás Forma-1 Bernie Ecclestone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtti óriási port kavart, hogy a Forma 1-es mogul anyósát elrabolták Brazíliában, és minden idők egyik legnagyobb váltásgdíját, vagyis majdnem 10 milliárd forintnak megfelelő pénzösszeget követeltek érte. Mindenki osztozott a család aggodalmában, kivéve magát Bernie Ecclestonet?

Mindenki azt hihetette, Bernie Ecclestone álmatlan éjszakákat töltött azzal, hogy kiszabadítsa anyósát az emberrablók markából. Bár az idős asszonyért minden idők legmagasabb váltságdíját követelték, senki sem aggódott a pénz miatt, hiszen a Forma-1-es nagyágyú hatalmas vagyonnal rendelkezik.

Forrás: GEPA pictures/Gepa Pictures/ Daniel Goetzhaber

Azt viszont már senki sem gondolta, hogy Ecclestone úr

egyetlen centet sem lett volna hajlandó áldozni anyósára.

"A túszejtők jól tudták, hogy belőlem aztán egy centet sem fognak tudni kicsikarni. A barátaimnak is elmondtam, hogy az anyósomért nem vagyok hajlandó fizetni."- írja a Blikk.

Feleségére viszot mérhetetlenül büszke, amiért mindent megtett, hogy a rendőrség munkáját segítse az idegtépő napokban.

"Hihetetlen, hogy mennyire segítőkész volt a rendőrség munkáját illetően: minden nap hajnali négyig az őrsön ült és próbált a lehető legnagyobb segítség lenni." - mesélte Ecclestone.

Minden jó, ha a vége jó, tartja a mondás: anyós is megkerült, a pénz is megmaradt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.