Nyereményjáték! Emlékszel, Dér Heni mellett ki segített Jessicának?

Forrás: Facebook/Dér Heni -
VIVA Fluor Tomi Dér Heni nyereményjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VIVA Második Randi című műsora hétről-hétre segít olyan fiataloknak, akiknek nehézséget okoz a randizás. Az utolsó adásban a műsorvezető, Iszak Eszti a belevaló Dér Henit kérte meg arra, hogy segítsen Jessicának, akinek egy meglepetésvendéget is szerveztek.

A VIVA Második Randi című műsorában Iszak Eszti és meghívott sztárvendégei igyekeznek felkészíteni a segítséget kérő fiatalokat, hogy a legelőnyösebb oldalukat mutathassák. Jessica azért fordult a csapathoz, mert kevés önbizalma miatt nehezen boldogul ismerkedéskor. Neki Dér Heni segített, de volt egy meglepetésvendég is a műsorban. Emlékszel, kit hívtak még meg Iszak Esztiék?

Forrás: Facebook/Dér Heni

Kivel lepte meg Iszak Eszti Jessicát?
a. Mező Misivel
b. Fluor Tomival
c. Vastag Csabával

Ha megvan a helyes választ, akkor azt az info@life.hu e-mail címre küldheted el. A nyereményjáték augusztus 12-ig tart. A helyes megfejtéseket augusztus 17-én délután 5 óráig várjuk, a sorsolásra augusztus 19-én kerül sor. Már egyetlen helyes válasz is elegendő a nyeremény megszerzésére, ami nem más mint egy szépségtanácsadással egybekötött átalakítás, ami magában foglal egy ruhavásárlási utalványt is!

Támogatott tartalom

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik az Origo Zrt. (1037 Montevideo utca 9., cégjegyzékszáma: 01-10-044389) által üzemeltetett www.life.hu weboldalon megjelenő "Második randi" nyereményjátékra ("Nyereményjáték"), amelynek szervezője a Viacom Global Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság; (székhely: 1113 Budapest, Bocskai út 134-146.; adószám: 22702432-2-43) (a továbbiakban: "Szervező").
2. A játékban való részvételhez a VIVA TV 'Második randi' című, 2016.08.12-ig heti rendszerességgel (péntekente 18:00-kor) sugárzott tévéműsorhoz kapcsolódó, Life.hu felületen közétett heti kérdésre adott helyes választ és annak betűjelét az info@life.hu e-mail címre kell elküldeni. A Nyereményjátékra helyes megfejtések 2016.08.17-én 17:00. -ig érkezhetnek.A sorsolás napja: 2016.08.19. Sorsolásba kerül az a Játékos, aki legalább 1 alkalommal helyes megfejtést küld. A többszöri (sorozatos) helyes válasz küldése nem többszörözi meg a nyerési esélyeket. A Szervező munkatársai a nyertessel a sorsolást követő 3 munkanapon belül felveszik a kapcsolatot. Az e-mailben megfejtést küldő személy ("Játékos") az e-mail küldésével magára nézve kötelezőnek ismeri el a Nyereményjáték Szabályzatot. A Nyereményjáték időtartamán kívül küldött megfejtés elküldője a Nyereményjátékban nem vesz részt.
3. A Nyereményjáték nyereményét a Szervező ajánlotta fel, amely az alábbi: egy alkalom szépségtanácsadás/átalakítás (fodrász, stylist, sminkes) mely magában foglal egy 50.000 Ft értékű ruhavásárlási utalványt (mely a Mayo Chix üzleteiben váltható be) is.
4. A Nyereményjátékban részt vehet minden internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel, valamint magyarországi mobilhívószámmal rendelkezik. A Nyereményjátékban nem vehetnek részt az alábbi személyek:
- a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.)
5. A Szervező a nyereményt a megfelelő választ elküldő Játékosok között sorsolja. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adó fizetési kötelezettségnek a Szervező hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz.
6. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú, azaz 1 fő nyertest sorsol. A nyertesen túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, akik kisorsolásuk sorrendjében lépnek a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 2 napon belül nem elérhető illetve nem értesíthető, vagy bármely más okból, pl. jelen Nyereményjáték Szabályzat megsértése miatt nem jogosult a nyeremény átvételére. A pótnyertesre a nyertesre irányadó szabályok vonatkoznak, amennyiben a nyertes helyébe lép. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.).
7. A nyertest a Szervező munkatársai e-mailben értesítik. Az értesítés során a nyertes a beazonosíthatóság illetve a nyeremény átvétele érdekében a következő adatait köteles megadni, ellenkező esetben a Szervező a nyereményt nem tudja átadni: név, lakcím, személyi igazolvány szám.
8. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nevét a Szervező ? az Origo Zrt. közbenjárásával - a www.life.hu weboldalon közölje, mint a Nyereményjáték nyertesét.
9. A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy:
- megadott adatai (név, e-mail cím, mobilszám, illetve a nyertes esetén lakcím és személyi igazolvány szám is) a Szervező, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a Nyereményjátékban való részvétel, a nyeremények kisorsolása, a nyertes értesítése és a reklamációk kezelése céljából;
- amennyiben nyertes, úgy a név, lakcím és telefonszám adatait a nyeremény kézbesítése, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében az Origo Zrt. és a Szervező kezelje.
A Játékos személyes adatainak kezelésére egyebekben az Origo Zrt. adatkezelési szabályzata irányadó, amely itt elérhető.
10. A helytelen válasz megadásáért, név, értesítési vagy szállítási cím helytelen vagy pontatlan megadásáért, értesítési késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékos az általa tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maga viseli. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékost terheli. A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékban való részvétellel összefüggésben, továbbá a Nyereményjáték vagy annak lebonyolítása esetleges hibáiból, hiányosságaiból eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyereményjáték időtartama alatt a Nyereményjáték, illetve az azt tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.