Kiakasztotta az embereket Obama lánya - Füvezésen kapták

Forrás: AFP/Mandel Ngan -
füvezés Barack Obama Malia Obama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet egyszerű, hétköznapi tinédzser élete Obama lányának, ugyanis minden lépését árgus szemekkel figyelik, és aki keres, az talál! Azt állítják, hogy Malia Obamát füvezésen kapták.

Háborognak az emberek az elnök lánya miatt, aki szerintük nem viselkedik példamutatóan és megfelelően. A 18 éves Malia ugyanis egy zenei fesztiválon először is dögös táncot lejtett, az embereknél már ezzel is kiverte a biztosítékot, de ez még csak a kezdet volt.

Forrás: AFP/Mandel Ngan

Barátaival láthatóan nagyon jól érezték magukat a koncerteken, és Malia is próbálta elengedni magát, vesztére. Ugyanis egy fesztiválon bizony rengeteg ember összegyűlik, és az elnök lányának viselkedésére mindenki kíváncsi. Így kerülhetett fel a netre egy videó, amin egy pillanatra látható a fiatal, ahogy beleszív egy cigibe. A szemtanúk szerint azonban az ráadásul egy füves cigaretta volt - írja a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.