Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és Sarka Kata házassági válságával kapcsolatban naponta jelennek meg hírek. Volt szó arról, hogy Kata az édesanyjával és a gyerekkel nyaralt Spanyolországban, később arról pletykáltak, hogy Hajdú Péter az utolsó pillanatban Kata ciprusi jegyét átíratta az édesanyja nevére, sőt, még az is felmerült, hogy Hajdúnét egy titokzatos férfi várta haza. Szerdán azonban a reptérről közös fotót tett ki a Facebookra Hajdú Péter, amelyből mindenki arra következtetett, hogy mégis együtt nyaralgatnak. Kata péntek délutáni Facebook-posztja alapján azonban tutira nincsenek együtt Cipruson. 

„Megbeszélésről megbeszélésre... Mellettem pedig a Story magazin szerinti »titokzatos férfi«...
Bemutatom nektek Ricsit, a munkatársamat, aki 3 hónapja az életem része... Van 2 tündéri lánya, és egy csoda szép felesége! Én pedig éppen a Bocskai úton araszolok, mielőtt más pletyka is elindulna!
Szép napot!” – írta ki Kata, aki ezzel biztosan nem vette elejét a találgatásoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.