Dobó Katának mindene a kislánya: “Már nem halhatok bele egy szakításba”

Dobó Kata kislány szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok mélyponton van túl Dobó Kata, nem egy szakítást vészelt át az életében. Anyaként viszont már erről is másként vélekedik. Már nem menekülne a világ másik végére fájdalmában, hiszen itt van a kislánya!

Nem egy csalódást kellett túlélnie Dobó Katának, aki korábban sokkal szenvedélyesebben élte meg ezeket az érzelmeket. Volt, hogy egy szakítás miatt több ezer kilométer utazott, ekkor költözött vissza Magyarországra. Ma már azonban nem menekülhet el, de meg is erősödött a tapasztalatok, és persze a kislánya miatt.

Forrás: Dobó Kata hivatalos oldala

"Szofi érkezése mindent felülírt: most már nem az az elsődleges feladatom, hogy egy hullámvölgy vagy egy csalódás után azzal foglalkozzak, én hogyan kezdek újra valamit, hanem őt kell elindítanom az életben.

Már nem halhatok bele egy szakításba, hiszen ott van a kislányom"

- mondta a színésznő a Best Magazinnak. Hozzátette, a színpadon alaposan kiélheti a felgyülemlett érzéseit. A kislánya és a munkája teszik teljessé az életét, és Szofi mellett megtanulta, csak a jelen a fontos, és azt is, hogyan engedje el saját félelmeit. "Amúgy is megtanultam, hogy minden úgy van jól, ahogy van. A szerelmet sem lehet erőltetni, majd jönni fog, ha akar" - árulta el Dobó Kata, akinek mostanában nincs is ideje az ismerkedésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.