Motorbalesetet szenvedett Herendi Gábor, a Valami Amerika rendezője

motorbaleset Herendi Gábor baleset Valami Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Herendit egy autó ütötte el, aminek következtében lerepült a motorbicikliről. A rendező kórházban van.

Szerda este súlyos motorbalesetet szenvedett Budapesten Herendi Gábor. A Balázs Béla-díjas filmrendező a kora esti órákban haladt a Pesthidegkúti úton, amikor elsodorta őt egy autó. Herendi a szemtanúk szerint hatalmasat esett az ütközés következtében, több métert repült a motorról – írja a Bors.

HBOmiddleoff645430

"Nagy csattanás volt, de nehéz megállapítani, hogy kinek volt elsőbbsége. Szegény motoros nagyot esett, az emberek pedig nagyon megijedtek a látványtól"mondta el a napilapnak egy szemtanú.

Herendi szerencséjére a közelben autózott éppen Máté Gábor, az Országos Mentőszolgálat megbízott főigazgatója is, aki hallotta, hogy a kollégáit riasztják. Gondolkodás nélkül arra kanyarodott, a földön fekvő sérülthöz sietett, és a mentők kiérkezéséig megkezdte az ellátását.

"A rendező bal bokája tört el, jelenleg a János-kórházban fekszik. Az állapota kielégítő, nemsokára otthon lábadozhat" – nyilatkozta a rendező ismerőse. Herendit a lap nem érte még el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.