Bocuse d Or-szakácsverseny eredmény Széll Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyszerűen teljesített a magyar csapat a Bocuse d'Or első versenynapján. Széll Tamáséknak sikerült mindent a terveik szerint végrehajtani, ezért bizakodva várják az eredményhirdetést.

A magyar csapat sikeresen vette a Bocuse d'Or első versenynapját, szuperül teljesítettek Széll Tamásék. Mindent sikerült a terveik szerint végrehajtani, ezért bizakodva várják az eredményhirdetést. A szabályok szerint 5 óra 35 perc állt rendelkezésükre, hogy elkészítsék a két fogást, a bresse-i csirkéből készült húsételt és a vegán tányértémát.

Kiválóan teljesítettek Széll Tamásék Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A magyar csapat csupa olyan nemzettel küzdött egy napon, amely az idén 30 éves versenyben már nagy tapasztalattal bír és komoly eredményeket mutatott fel. A hatalmas nyomás és koncentráció ellenére sikerült mindent a terveik szerint elkészíteni.

Az idei verseny során különösen fontos elvárás volt a nemzeti karakter megjelenítése,

a hazai csapatnak ez is sikerült. Mind a két kompozíciót magas színvonalon tudták kivitelezni úgy, hogy a rangos nemzetközi zsűri elvárásainak is megfeleljen.

A pontozásuk már megtörtént, de csak a második versenynap után derül ki a végeredmény.

Van miért izgulniuk Széll Tamáséknak és a rajongóiknak is, akik minden eddiginél népesebb tömegben, több mint 300-an jelentek meg Lyonban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.