Kötözős szexbe halt bele a fiatal nő, testét járó kocsiból dobták ki

Forrás: Dreamstime -
brutális gyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kikötözős szex közben vesztette életét egy fiatal nő, akinek holttestétől úgy akart megszabadulni a támadója, hogy az M0-ás autópályán menet közben kilökte a kocsiból.

Már zajlik a pere annyak a férfinak, aki kikötözős szex közben folytott meg egy fiatal nőt,

testét pedig kidobta menet közben az autópályán.

Autósok találtak rá a nőre, akik azonnal értesítették a hatóságokat. Az elkövetőt néhány órával később sikerült kézre keríteni.

A férfi internetes oldalakon keresett magának szexpartnert szexuális játékaihoz. A fiatal nő huzamosabb ideje anyagi gondokkal küzdött, így belement a találkozóba. A pár férfi tagjának csévharaszti házában beszélték meg a találkozót, ahová együtt érkeztek. A nő 50 ezer forintot kapott volna az aktusért, amiről előre tisztázták, hogy nem szimpla együtt lesz, hanem kikötözős szerepjáték.

A szexuális együttlét közben a férfi a hátára fordította a fiatal nőt, kikötözte, majd menet közben

előkapta a nadrágszíjat, amivel folytogatni kezdte áldozatát.

Kb. 8-10 percig tette mindenzt, amibe a nő bele is halt.

A férfi ekkor autójába tette áldozatát és az M0-ás autópályán menet közben kilökte a kocsiból. Az ügyet a Budapest Környéki Törvényszék tárgyalja- írja a 24.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.