Halott testvére szerveit ajánlotta fel a fiatal nő

Forrás: Thinkstock -
halál szervdonor baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal nő egy autóbalesetben veszítette életét. Testvére azonban nagylelkű döntést hozott: jó célra ajánlotta fel az elhunyt Anita szerveit. 

A 37 éves Anita Schio városában, Olaszországban veszítette életét egy közúti balesetben. A nő egy helyi étteremben dolgozott felszolgálóként, és a vendéglátóegység bezárását követően hazafelé tartott az autójával, mikor az autóbaleset bekövetkezett.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A via Maestri del Lavoro úton a nő valamilyen okból hirtelen sávot váltott, de mivel jóval nagyobb sebességgel haladt, mint a megengedett, ezért nem volt ideje kikerülni a szemből jövő Audi A3-ast. A két autó ennek következtében frontálisan ütközött.

Az Audit egy Roberto Danieli nevű 58 éves férfi vezette, akit a kiérkező mentők azonnal kórházba szállítottak komoly fejsérüléssel, és az intézményben sikerült stabilizálni az állapot. Anita azonban még a helyszínen életét vesztette, az odaérkező nővére pedig donornak ajánlotta fel az épen maradt szerveket. - írta meg az Igazzettino.it

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.