Tökéletes feleségnek tűnt - hetente 50 pasival csalta a férjét egy nő

Forrás: Dr. Phil -
prostituált megcsalás hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nő egy példás feleség és családanya szerepében tetszelgett, amíg ki nem derült a titka: több ezer alkalommal csalta meg a férjét.

Az amerikai házaspár 6 évig élt együtt, ezt követően derült ki a nő titka. A férj úgy tudta, hogy felesége egy ügynökségnek dolgozik táncosként, ám egyszer fény derült Mercedes másik életére: 14 éves kora óta prostituáltként keresi a kenyerét, és saját bevallása szerint megközelítőleg

1000 férfi fordult meg eddig az ágyában.

A hazug feleség a tetteiért cserébe az egész életét elveszítette Forrás: Dr. Phil

A 24 éves nő hetente 50-60 vendéggel bújt ágyba, amelyért nagyjából 6000 dollárt, azaz körülbelül 1,7 millió forintot kaszált hetente. Az is kiderült, hogy a férjével közösnek hitt gyermekeik közül az egyiknek valaki más az édesapja. - írta meg a Mirror.

A férje már nem tud többé megbízni Mercedesben Forrás: Dr. Phil

Ennek tetejébe még az is napvilágra került, hogy Mercedes az egyik rokonával is megcsalta a férjét, ráadásul napi szinten fogyasztott alkoholt is. Az ügy kirobbanása után a szexmunkás elhatározta, hogy elvonóra fog járni. Szeretne az anyai kötelességeinek eleget tenni, ha már a férjét egy életre elveszítette.

Mercedes a könnyeivel küszködött a szégyentől Forrás: Dr. Phil

"Mercedes egy hazug ember, akinek lételeme a szereplés. Eljutott hozzám egy videó, amelyen egy férfit invitál be az otthonunkba. Most, hogy minden kiderült, adok neki egy utolsó esélyt, hogy anya lehessen, de a házasságunknak egyértelműen vége" - összegezte az eseményeket a férj.

Vajon mit fognak szólni a gyerekek, ha megtudják, hogy az anyjuk mivel is foglalkozik? Persze nem csak a nők tudnak hamis képet elhitetni magukról, a férfiak erre ugyanúgy képesek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.