Még idén elkezdhetik a Szex és New York 3 forgatását

film forgatás Sarah Jessica Parker Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden igazi Szex és New York-rajongó reménykedik abban, hogy lesz még folytatása a sikeres mozifilmeknek. Többször felröppent már a 3 mozi forgatásának híre, ezúttal azonban kiderült, hogy még idén elkezdenék a készítését.

Nem először keltik már fel a rajongókban a reményt, miszerint elindul a Szex és New York harmadik részének forgatása. A sikeres sorozat után 2 mozifilm készült eddig, az utolsót 6 évvel ezelőtt mutatták be. Az igazi fanok azóta várják, hogy készüljön a folytatás, de eddig minden hír csupán pletykának bizonyult.

Úgy tűnik, tényleg leforgatják a Szex és New York harmadik részét! Forrás: HBO

Legutóbb éppen Sarah Jessica Parker egy félreérthető posztja miatt kezdtek el reménykedni, hogy tényleg visszatér a 4 kedvenc New York-i lányunk, most pedig a Radar Online szolgál örömteli információkkal. A lap szerint végre tényleg belefognak a folytatásba: folyhat a cosmopolitan koktél. Állítólag már mindegyik főszereplő megállapodott a harmadik részről, ugyan Sarah Jessica Parkernek volt némi kifogása a forgatókönyvvel kapcsolatban, de végül ő is felszállt a fedélzetre! A hírek szerint még idén, pontosabban nyáron kezdik meg a harmadik rész forgatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.