Orosz Barbi bevallotta: Küzdeni szeretne az álompasiért

szingliség párkapcsolat Orosz Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz Barbara mindig hosszú párkapcsolatokban élt, de állítása szerint most nem áll készen arra, hogy újra belevesse magát a szerelembe. 

Orosz Barbi a legutóbbi szakítása óta egyedül van. Azért is tűnhet furcsának, mert a színésznő elmondása szerint még soha életében nem volt szingli. Mindig az egyik kapcsolatból következett a másik, de állítása szerint még titkolt viszonya is volt.

Most azonban úgy gondolja, hogy nem szabad azonnal beleugrani egy új kapcsolatba, időt kell szánni az előző időszak feldolgozására. A 37 éves műsorvezető azt is bevallotta, hogy pillanatnyilag a munkája tölti be a legfontosabb szerepet az életében, nincs kedve konyhatündérkedni és háztartást vezetni. Persze az is igaz, hogy az érzelmek mindent megváltoztatnak.

Orosz Barbara küzdeni akar a szerelemért Forrás: RTL Sajtóklub

"Ha igazán szerelmes vagyok, egy édes, bújós macskanővé változom, aki a társáért bármire képes" - mesélte őszintén a Story Magazinnak.

Az eddigi hosszú kapcsolatai mind úgy kezdődtek, hogy a férfiak kezdeményezték a dolgot, ha kellett, még küzdöttek is érte. Barbi most azt az érzést keresi, hogy életében először ő vágyjon, küzdjön valakiért.

"Egy nagyon erős, intelligens, művelt, vicces és karizmatikus pasi az álmom"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.