elmegyógyintézet drónvideó pszichiátria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lenyűgöző és egyben hátborzongató drónvideó került elő egy elhagyatott brit kórházi épületről, amelyben többnyire súlyos elmebetegeket kezeltek. 

Komoly pszichés betegeket kezeltek a Denbigh Asylum kórházban, Észak-Walesben. Az 1848 és 1995 között üzemelő intézményben 1500 beteg tartózkodott, akik közül rengetegen rácsos cellákban élték a napjaikat, de akkoriban ott még a lobotómia is bevett eljárás volt.

Egy fiatal vlogger, Lee Rielly vette a bátorságot, és a drónjával együtt bemerészkedett a két évtizede üresen álló épületbe, amelyet mára falfirkák tömkelege borít, helyenként pedig összedőlt falakat és beomlott mennyezetet láthatunk.

"Igyekszem megmutatni az embereknek a történelem érdekességeit. A felvételen próbáltam élethűen visszaadni azt az érzést és látványt, amit egy egykor fontos szerepet játszó épület omladozó maradványai nyújtanak"mesélte Lee a Mirrornak.

A közelmúltban egy másik drónvideó is napvilágra került, amely a csernobili katasztrófa helyszínét mutatja be.

Ezért vetett véget az életének a magyar testépítő, Kormány Mihályhttp://www.life.hu/news/20170206-ezert-lett-ongyilkos-kormany-mihaly-testepito.htmlMindenkit ledöbbentett a sikeres testépítő halála, aki önkezével vetett véget az életének. A 37 éves Kormány Mihályt mindenki ismerte a sportágban, ő volt a legnagyobb izomtömegű sportoló. Az ismerősei szerint depressziója miatt dobta el magától az életét. News--A veronai buszbaleset áldozatait leforrasztott koporsókban szállították hazahttp://www.life.hu/news/20170206-lezart-koporsokban-szallitottak-haza-a-veronai-aldozatokat.htmlPéntek helyett szombat hajnalban indult haza a veronai buszbaleset áldozatait szállító konvoj. A nemzetközi szabályozások szerint leforrasztott koporsóban szállították haza a buszbalesetben elhunytak maradványait. News--Eltussolták gyermekük halálát? Pert vesztettek Maddie McCann szüleihttp://www.life.hu/news/20170206-pert-vesztettek-madeleine-mccann-szulei-goncalo-amaral-rendorfonok-ellen.htmlMaddie McCann eltűnéséért a szülei a felelősek, a halálát pedig megpróbálták eltussolni – ezt állítja az egykori rendőrfőnök, aki a kislány ügyében nyomozott. A McCann szülők tagadták a vádakat, jogi útra terelték a dolgot, de elvesztették a pert. News--Döbbenetes tragédia! Kizuhant egy vidámparki játékból, és szörnyethalt egy kislányhttp://www.life.hu/news/20170205-kizuhant-egy-vidamparki-jatekbol-es-szornyethalt-egy-lany.htmlKizuhant egy gyorsan pörgő vidámparki játékból, és halálra zúzta magát egy 13 éves kislány Kína délnyugati részén – jelentette a helyi sajtó. News--Eddig tartott a korai tavasz, támadnak a mínuszokhttp://www.life.hu/news/20170205-idojaras-elorejelzes-a-hetre.htmlKönnyen jött, könnyen megy a korai tavasz, helyette újra támad az igazi tél. Az előrejelzés szerint özönvíz után jönnek ismét a mínuszok. NewsThinkstockGyászhír: meghalt Rob Stewarthttp://www.life.hu/news/20170204-meghalt-rob-stewart-37-eves-volt.htmlA 37 éves tengerbiológus és filmes, Rob Stewart, aki a cápákról szóló dokumentumfilmjével vált ismertté, kedden tűnt el búvárkodás közben. Holttestére Florida partjainál találtak rá pénteken. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.