elmegyógyintézet drónvideó pszichiátria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lenyűgöző és egyben hátborzongató drónvideó került elő egy elhagyatott brit kórházi épületről, amelyben többnyire súlyos elmebetegeket kezeltek. 

Komoly pszichés betegeket kezeltek a Denbigh Asylum kórházban, Észak-Walesben. Az 1848 és 1995 között üzemelő intézményben 1500 beteg tartózkodott, akik közül rengetegen rácsos cellákban élték a napjaikat, de akkoriban ott még a lobotómia is bevett eljárás volt.

Egy fiatal vlogger, Lee Rielly vette a bátorságot, és a drónjával együtt bemerészkedett a két évtizede üresen álló épületbe, amelyet mára falfirkák tömkelege borít, helyenként pedig összedőlt falakat és beomlott mennyezetet láthatunk.

"Igyekszem megmutatni az embereknek a történelem érdekességeit. A felvételen próbáltam élethűen visszaadni azt az érzést és látványt, amit egy egykor fontos szerepet játszó épület omladozó maradványai nyújtanak"mesélte Lee a Mirrornak.

A közelmúltban egy másik drónvideó is napvilágra került, amely a csernobili katasztrófa helyszínét mutatja be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.