Hódi Pamela féltékenység Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela Jolly oldalán szerepel majd A Nagy Duett című műsorban, április első vasárnapjáról. A sztármami nagyon izgul és szeretne mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető legjobban teljesítsen. Éppen ezért sok időt kell tölteni partnerével, aminek leendő férje bizony annyira nem örül...

Fordul a kocka, ezúttal a reality sztárnak kell osztoznia kedvesén, Pamelán, ugyanis áprilistól minden vasárnap szerepelni fog A Nagy Duett című Tv2-es szuperprodukcióban.

Berki Krisztián féltékeny Hódi Pamelára Forrás: Tv2

Pami nagyon izgatott és elmondása szerint nagyon lámpalázas is. Még az énekórán is csak hátat fordítva tudott énekelni tanárának, Csík Sanyinak. Berki büszkén nézte a sajtótájékoztatón leendő feleségét, ám amikor Jolly egy fotó erejéig átölelte annak derekát, kiakadt és a tévé előtt ülve utasította az énekest, hogy azonnal hagyja békén szerelmét. Meglepő fordulat:

Berki őrülten szerelmes és még féltékeny is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.