Romania's Got Talent zongoraművész
Senki nem gondolta volna, hogy a karok nélkül született lány ilyen elképesztően tud zongorázni. Mindenkinek leesett az álla, amikor elkezdett játszani. 

Lorelai a Romania's Got Talent című műsor egyik versenyzőjeként szerez egyre nagyobb hírnevet, ugyanis kimagaslóan tehetséges zongorista annak ellenére, hogy testi fogyatékosságából fakadóan ez elképzelhetetlennek tűnik.

Arról nem is beszélve, hogy a 14 éves lánynak gyönyörű szép hangja is van, ami szintén elkápráztatta a közönséget és a zsűrit. Amikor zenélni kezd, az emberek tekintetében döbbenet, csodálat és meghatottság látható, ami ritkán fordul elő ekkora tömegek esetében.

A tinédzser pedig önfeledt boldogsággal játszott, láthatóan már rég megbékélt önmagával és a helyzetével. Árad belőle az élet szeretete és az önkifejezés iránt érzett vágy. Érdemes megnéznie mindenkinek.

Elképesztő! Pedofil bűnöző jutott be az X-Factor elődöntöjébe

Egy kislány megerőszakolása miatt keresték, közben pedig beénekelte magát az X-Factor elődöntőjébe a pedofil férfi. Olvass tovább itt...
Jeremy Irons Budapesten sétálgat - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170313-jeremy-irons-budapesten-setalgat.htmlRengeteg világsztár jár mostanában hazánkba forgatni, a többi között Jeremy Irons Oscar-díjas színész is. Nézd meg, hogy sétálgat Budapest utcáin a világsztár! TV + Sztárok--Hujber Ferenc állítja, Jézus csak egy színész volthttp://www.life.hu/sztarok/20170313-hujber-ferenc-szerint-jezus-szinesz-volt.htmlHujber Ferencnek a közeljövőben el KELL mennie, mert szerinte hamarosan ráirányul a világ figyelme. Azt állítja, hogy Jézus színész volt, a halála pedig csak baleset: szerinte egy 10 éves kisfiú halt meg helyette, emiatt pedig hamarosan sok külföldi műsorba be fogják majd hívni. TV + SztárokOrigoKiakadtak Sarka Katára a rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20170313-sarka-katara-kiakadtak-a-rajongoi.htmlSarka Kata ismét kiírta a Facebook-oldalára, hogy nem nyilatkozik magánéletéről, de felháborodva tapasztalta, hogy ennek ellenére mégis ír róla a sajtó. A kommentelői nem hagyták szó nélkül a kiírását, amihez természetesen egy dögös képet is kitett magáról. TV + SztárokOrigoMahó Andrea életében már úton van a Nagy Őhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-maho-andrea-eleteben-uton-van-a-szerelem.htmlMahó Andrea színésznő kollégánknak mesélt legújabb szerelmes szerepéről, illetve elárulta azt is, hogy a magánéletében, jelen van- e az a bizonyos Nagy Ő.TV + SztárokOrigoŐk lehetnek Tóth Gabi utódai az X-Faktorban: Rúzsa Magdi és Tóth Vera is szóba kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20170313-ok-lehetnek-toth-gabi-utodai-az-x-faktorban.htmlTóth Gabi több évnyi szereplés után bejelentette, nem lesz többé mentor az X-Faktorban. Már csak az a kérdés, hogy ki fog a helyébe lépni? Az biztos, hogy hölgyet választana a csatorna, talán éppen nővérére, Tóth Verára esik majd a választásuk.TV + SztárokOrigoDöbbenetesen alacsony nyugdíjáról beszélt Demjén Rózsihttp://www.life.hu/sztarok/20170313-demjen-ferenc-48-500-forint-nyugdijat-kap.htmlA 70 éves énekes elárulta, milyen összeget kap minden hónapban a nyugdíjbiztosítótól.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.