Ezért ferde Zséda orra: orrba vágta egy kollégája

Fotó: Mudra László/Origo -
orr Zséda
Egy színházi jelenet közben érte baleset a gyönyörű énekesnőt, ezért ferde az orra. Zséda elmesélte, hogy egy kollégája vágta orrba véletlenül.

Soha nem hallott történetet mesélt el Zséda egy életmódcsatornán. A gyönyörű énekesnő egy életre szóló sérülést szenvedett ugyanis, egy véletlen baleset következtében. Zséda orra elferdült, hiába vigyázott, nem tudta elkerülni. Egy színházi próbán vágta orrba kollégája annak idején, azóta pedig trükköznie kell, ha nem akarja, hogy mások észrevegyék elferdült orrát.

Zsédát egyszer orrba vágta kollégája Fotó: Mudra László/Origo

"Egy színházi próbán sikerült eltörni az orrom. Mi voltunk abban a színházban az első társulat Huszár Zsolttal, aki már sajnos nincs köztünk. Vele volt egy jelenetünk, és véletlenül orrba vágott elég csúnyán. El is ferdült az orrom. Azóta is trükközöm a kamerába" – mesélte Kulcsár Edinának Zséda, aki korábban arról is beszámolt, hogy mit tesz tökéletes alakjáért!

Jeremy Irons Budapesten sétálgat - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170313-jeremy-irons-budapesten-setalgat.htmlRengeteg világsztár jár mostanában hazánkba forgatni, a többi között Jeremy Irons Oscar-díjas színész is. Nézd meg, hogy sétálgat Budapest utcáin a világsztár! TV + Sztárok--Kiakadtak Sarka Katára a rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20170313-sarka-katara-kiakadtak-a-rajongoi.htmlSarka Kata ismét kiírta a Facebook-oldalára, hogy nem nyilatkozik magánéletéről, de felháborodva tapasztalta, hogy ennek ellenére mégis ír róla a sajtó. A kommentelői nem hagyták szó nélkül a kiírását, amihez természetesen egy dögös képet is kitett magáról. TV + SztárokOrigoHujber Ferenc állítja, Jézus csak egy színész volthttp://www.life.hu/sztarok/20170313-hujber-ferenc-szerint-jezus-szinesz-volt.htmlHujber Ferencnek a közeljövőben el KELL mennie, mert szerinte hamarosan ráirányul a világ figyelme. Azt állítja, hogy Jézus színész volt, a halála pedig csak baleset: szerinte egy 10 éves kisfiú halt meg helyette, emiatt pedig hamarosan sok külföldi műsorba be fogják majd hívni. TV + SztárokOrigoŐk lehetnek Tóth Gabi utódai az X-Faktorban: Rúzsa Magdi és Tóth Vera is szóba kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20170313-ok-lehetnek-toth-gabi-utodai-az-x-faktorban.htmlTóth Gabi több évnyi szereplés után bejelentette, nem lesz többé mentor az X-Faktorban. Már csak az a kérdés, hogy ki fog a helyébe lépni? Az biztos, hogy hölgyet választana a csatorna, talán éppen nővérére, Tóth Verára esik majd a választásuk.TV + SztárokOrigoÍgy néz ki Kefir és a szerelme: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170313-kefir-megmutatta-gyonyoru-baratnojet.htmlKecskés Tibor, azaz Kefir nagy szerelemben él kedvesével, akivel nemrég romantikus fotót is posztoltak a sztár közösségi oldalán.TV + Sztárok--Mahó Andrea életében már úton van a Nagy Őhttp://www.life.hu/sztarok/20170313-maho-andrea-eleteben-uton-van-a-szerelem.htmlMahó Andrea színésznő kollégánknak mesélt legújabb szerelmes szerepéről, illetve elárulta azt is, hogy a magánéletében, jelen van- e az a bizonyos Nagy Ő.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.