Sarka Kata bevallotta, hogy újra randizik

Forrás: facebook.com/kata.sarka -
Sarka Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata tönkrement, a showman pedig már meg is találta az új szerelmét. Kata – bár voltak arról hírek, hogy van udvarlója – eddig nem beszélt arról, hogy keresne új férfit, de végre bevallotta, hogy már randizik.

Sarka Kata ugyan kijelentette, hogy nem beszél a magánéletéről, szerencsére nem tartja be olyan szigorúan ezt az ígéretét. A műsorvezető azóta nyilatkozik kevesebbet, mióta Hajdú Péterrel tönkrement a kapcsolatuk. Annak ellenére sem beszélt Kata a személyes dolgairól, hogy Hajdú nemcsak megtalálta új szerelmét, de már be is mutatta a nagy nyilvánosságnak.

Sarka Kata bevallotta, hogy újra randizik Forrás: facebook.com/kata.sarka

Ugyan voltak arról híresztelések, hogy Kata mellett is van egy férfi, ezt a műsorvezető sosem ismerte el. Nemrég azonban annyit legalább bevallott, hogy újra randizik. Ezt állítja legalábbis a Hot! magazin.

Újra meg kellett tanulnom randizni,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.