Kasza Tibi megszólalt Sarka Kata és Kulcsár Edina ügyében

Forrás: Marton Szilvia,Mudra László/Origo -
Sarka Kata Kulcsár Edina Kasza Tibi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, napok óta egyetlen nő tartja lázban a hazai celebvilágot, méghozzá az a hölgy, aki állítólag Sarka Kata és Hajdú Péter házasságát, illetve Kulcsár Edina korábbi eljegyzését is tönkretette.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a barátnők Kasza Tibi műsora, a TV2 egyik csatornáján hamarosan induló Pénzt vagy éveket! című vetélkedő felvételén mondták el a műsorvezető kérdésére, hogy mi bennük a közös: az, hogy mindkettejüket ugyanazzal a nővel csalták meg. Az elsőre teljesen ártatlan kérdésre adott válaszon még a rutinos műsorvezető Kasza is meglepődött.

Kulcsár Edina és Sarka Kata Forrás: Marton Szilvia,Mudra László/Origo

"Ez a jó ebben a műsorban, hogy miközben a sztárpárosok játszanak, mindenféle kis titkot fecsegnek ki saját magukról is. Ez persze nem egy kis titok volt, hanem egy igazán pikáns részlet az életükből. Először azt sem tudtam, pontosan miről van szó, nem állt össze a kép, csak azt éreztem, hogy megfagyott a levegő egy pillanatra a stúdióban. De amikor Kata és Edina is elkezdett nevetni, és úgy csacsogtak tovább, mindenki felkacagott. Nem ma történt egyik eset sem, gondolom, már túl vannak rajta, és tudnak rajta nevetni ők is" – mondta a Borsnak Kasza Tibi, aki állítja, nem volt előre megbeszélve a kérdés, pláne nem a válasz, ő is megdöbbent, hogy a két nőből kibukott ez a történet.

A műsorvezető egyébként azt is elárulta, hogy Katával és Péterrel is haveri viszonyt ápol.

Kasza Tibi Forrás: redlemon

"Váratlanul ért, hogy ilyen helyzetben találtam magam. Nem hiszem, hogy emiatt bárki is megorrolna rám" – fogalmazott a műsorvezető.

Update: Kasza Tibi egy videót töltött fel a Facebook oldalára, amelyben állítja, Hajdú Péter neve el sem hangzott a műsorban. Nézzétek:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.