Lola és Benji egymásra találtak?

Benji szerelem duett Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 19 éves Benji, és a majdnem 10 évvel idősebb énekesnő nyíltan felvállalták, ami köztük van. De mit szól ehhez Lola párja?

Kiderült, hogy közös duettet készített Lola és Benji. A fiatalok egy igen pikáns témát dolgoztak fel a közös produkcióban, aminek Bartalos Jenő dalszerző az ötletgazdája.

„A dal szerzője Bartalos Jenő talált meg a duett gondolatával, melynek nagyon örültem. Lola dalait és elért sikereit szeretem és nagyon tisztelem. A szerzemény pedig az első pillanatban megfogott. Egy ilyen együttműködésben nagyon fontos a művészi kémia, ami Lola és köztem azonnal kialakult" - mesélte Benji.

„Egy elég merész témához nyújtunk, ami mindig nagyon foglalkoztatja az embereket. Egy idősebb nő, fiatalabb férfi kapcsolat. A dal elég pikáns, és egy egyéjszakás kalandról szól" - vette át a szót Lola.

Az is kiderült, hogy az énekesnő kedvese, Czoller Bence egyáltalán nem nézi rossz szemmel a közös munkát, hiszen tisztában van vele, hogy Lola és Benji kapcsolata kizárólag szakmai - írta meg a Blikk.

Az meg van neked, hogy Lola micsoda bombázó?

Pasivadító bikinis fotókat tett közzé Instagramján Lola. Az énekesnő mindig is szuperül nézett ki, de azon, hogy micsoda bombázó, mi is meglepődünk. Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.