Stohl András friss kapcsolatáról áradozott

Forrás: Origo -
Stohl András szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András színészkollégája, Papp János vendége volt egy beszélgetésen, amelynek célja a Miklós-téri iskolában élő gyerekek támogatása. A színészt többek közt a szerelemről kérdezték, ő pedig szokatlan őszinteséggel beszélt a témáról, gyermekeiről és az új kedveséről is.

"Az első szerelem az, amikor a fiú ráébred, hogy fiú, és felfedezi magában azt az érzést, hogy milyen vonzódni valakihez. A kamaszkori szerelem a szexualitás ébredése: amikor orrba-szájba csak az ágyban akar lenni az ember. Aztán a teljesség, az igazi szerelem, amikor megtalálod azt az embert, aki te vagy. Aki a párod. Aki a tükröd. Akivel még a vitáid is azért vannak, mert ugyanazok vagytok. Mind önmagunkba vagyunk szerelmesek, aztán megtalálod magad egy nő testében. Ez nekem most megadatott – jelentette ki Stohl, aki tavaly év vége óta alkot egy párt új kedvesével, miután elhagyta két kisebb gyermekének anyját, Ancsikát.

Stohl András Forrás: Origo

"Úgy élem az életemet, hogy bármikor meghalhatok. Imádom a gyerekeim mosolyát, a szerelememet, az érintését, imádom, ahogy csókolózunk" - idézi Stohl szavait a Blikk. "Sokáig azt gondoltam, amikor vaskalapos férfi voltam, hogy amit nekem lehet, azt egy nőnek nem. Hát dehogynem! Persze a vágy, a vadászösztön nem változik meg. Most egy tanulási folyamatban vagyok, hogyan kell tisztelni a másik egyéniségét. Sokáig csak a sajátommal foglalkoztam. Ezért is voltak olyan párjaim, akik teljesen alárendelték magukat az én egyéniségemnek.... Aztán találkozol valakivel, aki ugyanolyan erős, mint te... Húú, apám, a Popper Péter elmehet..." - nyilatkozta Stohl András, aki a testvéréről is beszélt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.